Fri fragt til pakkeshop over 300 kr.

Gør ligesom +10.000 andre kunder

Denwax logo
Danish
Sprog

Få rabat

Læderpleje til møbler, biler og meget mere

For at beskytte og bevare læder, er det en god idé at finde produkter, der effektivt kan rense, fugte og nære læderet. Med det rigtige valg af produkter, kan du ikke blot “forny” dine lædermøbler, interiør i bilen eller fine lædersko (med meget andet) – du kan også forlænge levetiden betydeligt.

100% naturlig

Set i Løvens hule

Denwax Care

Fra 159 kr.
Til pleje, vedligeholdelse og imprægnering af næsten alle glatte overflader.

1x Denwax Care: 200ml, 300ml eller 500ml.

(Inkl. 1 svamp under låget uanset størrelse).

159 kr.
209 kr.
319 kr.
359 kr.
100% naturlig

Set i Løvens hule

Denwax Clean

Fra 129 kr.
Uovertruffent rengøringsmiddel der renser effektivt uden at ridse. Holdbar ca. 16 mdr.

1x Denwax Clean: 200ml, 300ml eller 500ml.

(Inkl. 1 svamp under låget uanset størrelse).

129 kr.
169 kr.
239 kr.
289 kr.

Ekstra Svampe til Care & Clean

19 kr.
2 stk. ekstra svampe til brug med Care og Clean.

Bevar læderet med et effektiv pleje og øg levetiden betydeligt

Uanset om du er på udkig efter et effektivt læderplejemiddel til dine møbler, bilen, dine sko eller noget andet, er det vigtigt at du renser, plejer og imprægner læderet regelmæssigt for ar undgå at læderet falmer i farverne, bliver stift, og får revner i overfladen.

Sådan renser og plejer du dine læderartikler effektivt:

Til at starte med, skal du fjerne snavs og pletter ved at bruge rensemiddel, der er lavet til formålet – gerne en natursæbe. Dette vil fjerne både snavs og bakterier, som giver et perfekt udgangspunkt for påførsel af plejeproduktet efterfølgende.

Når læderet er renset, påføres et velegnet plejemiddel herefter. Plejemidlet vil nære og fugte læderet, så de naturlige farver bliver genaktiveret, give læderet den naturlige blødhed tilbage og hermed beskytte effektivt mod revner og snavs.

Du kan opnå effektiv rens og pleje af dit læder, som beskrevet ovenfor, med vores 100% naturlige danskproducerede Denwax Care og Denwax Clean. Læs mere her.

  1. Rens dit læder indtil der ikke er mere synligt snavs eller pletter. Brug her et rensemiddel til det, der er lavet til formålet.

  2. Påfør plejemiddel på læderet, som vil fugte og nære emnet så farverne bliver genaktiveret, læderet bliver blødere og mere modstandsdygtigt.

  3. Færdig! – Det tager ikke lang tid at rense og pleje dit læder.

Se hvordan Denwax Clean og Care transformerer en lædersofa

100% naturlige og danskproducerede plejeprodukter til læder (og meget andet)

Denwax Clean og Denwax Care er produceret af 100% naturlige ingredienser af os selv i Herning. Produkterne er udviklet til at være perfekt sæt af effektive og miljøvenlige rense- og plejeprodukter til bl.a. lædermøbler, læderinteriør i biler, lædersko – men også utroligt mange andre ting i både læder og andre materialer.

Produkterne er effektive til rens og pleje på mange forskellige materialer – heriblandt læder, læderlook, metal, gummi og mange stenarter med mere. 

Denwax Clean 300ml

Denwax Clean

Til rens af læder og mange andre ting. Består af 100% naturlige ingredienser og er produceret af os selv i Herning.

Denwax Care 300ml

Denwax Care

Til pleje og imprægnering af læder og mange andre ting. Består af 100% naturlige ingredienser og er produceret af os selv i Herning.

100% naturlig

Set i Løvens hule

Denwax Care

Fra 159 kr.
Til pleje, vedligeholdelse og imprægnering af næsten alle glatte overflader.

1x Denwax Care: 200ml, 300ml eller 500ml.

(Inkl. 1 svamp under låget uanset størrelse).

159 kr.
209 kr.
319 kr.
359 kr.
100% naturlig

Set i Løvens hule

Denwax Clean

Fra 129 kr.
Uovertruffent rengøringsmiddel der renser effektivt uden at ridse. Holdbar ca. 16 mdr.

1x Denwax Clean: 200ml, 300ml eller 500ml.

(Inkl. 1 svamp under låget uanset størrelse).

129 kr.
169 kr.
239 kr.
289 kr.

Ekstra Svampe til Care & Clean

19 kr.
2 stk. ekstra svampe til brug med Care og Clean.
Ofte stillede spørgsmål

Nej. Denwax Clean og Care er rigtigt effektivt til læder, men fungerer også effektivt til rens og pleje på mange andre materialer.

Dette kan Denwax Clean og Care anvendes på:

DENWAX CLEAN

Bruges til rensning af læder, læderlook, aluminium, travertin, glasfiber, linoleum, vinyl, gummi, mosaik, marmor, oilskin, plastik, læderlook, lak, beton, granit, skifer, terrazzo, metal, nonwood, ployrattan, komposit, nappa og natursten. Det kan også anvendes, som sæbebehandling på ubehandlet træ.

OBS: lys anilin læder kan godt blive en eller to toner mørkere ved brug af Clean. Ved tvivl prøv da altid et ikke synligt sted først


DENWAX CARE

Bruges til, pleje, beskyttelse, vedligeholdelse og imprægnering af læder, vinyl, gummi, (ubehandlet, voksbehandlet, sæbebehandlet og oliebehandlet træ), marmor, nappa, plastik, metal, aluminium, linoleum, terrazzo, granit, skifer, natursten, travertin, gore-tex, lak, læderlook, nonwood, polyrattan og oilskin. OBS vinyl, lak, linoleum og højglans skal efterpoleres med en tør klud et par minutter efter behandlingen.

OBS: lys anilin læder kan godt blive en eller to toner mørkere ved brug af Care. Ved tvivl prøv da altid et ikke synligt sted først.

DENWAX CLEAN er et dansk håndlavet renseprodukt, som består af 85% ren råsæbe og vand. Indeholder ikke optisk hvidt, eller slibemiddel.


DENWAX CARE
er et dansk håndlavet naturprodukt som består af jojobaolie, lanolin og bivoks.

DENWAX CLEAN

Den medfølgende svamp under låget, røres rundt i bøtten, uden brug af vand 4-6 gange, hvorefter svampen påføres emnet. Gentag rensningen hvis nødvendigt, skyl gerne svampen op undervejs, for at fjerne skidt og snavs, når emnet er helt rent og tør er emnet færdig renset. Efter brug gøres svampen ren under varmt vand. Når den er helt tør, kan den lægges tilbage i bøtten.

OBS: Vær opmærksom på at lyse farver godt kan blive lidt mørkere. Ved tvivl, påfør da altid i første omgang på et ikke synligt sted for afprøvning.

DENWAX CLEAN er bedst at bruge ved stuetemperatur, ca. 20*. eller derunder, står den for varmt, bliver den nemt flydende.

DENWAX CARE

Den medfølgende svamp under låget stryges få gange i bøtten, hvorefter svampen tørres af på kanten af bøtten. Den kan være hård i konsistensen, da det er en voks, derfor bedst at bruge ved stuetemperatur ca. 20*. Tørrer normalt på emnet under 2 minutter. Efterpolering er nogle gange nødvendigt, med en tør klud. Fedter det, er der brugt for meget, så̊ afstem mængden inden der påføres på hele emnet.

OBS: Vær opmærksom på at lyse farver godt kan blive lidt mørkere. Ved tvivl påfør da altid i første omgang på et ikke synligt sted for afprøvning da farverne aktiveres, hvis emnet er gennemfarvet.

DENWAX CARE bør ikke påføres i direkte sol.

DENWAX CLEAN: efter behov (når man syntes det trænger til at blive renset igen).

DENWAX CARE: efter behov (når man syntes det trænger til pleje og imprægnering igen).

Én pakke Denwax Clean og Denwax Care kan rense, pleje og imprægnere flere hundrede par sko. Dog afhænger dette meget af, hvor meget der påføres af produkterne på skoene.

Mange af vores kunder har produkt nok til ca. 2 års jævnligt brug ved et sæt med 300ml Denwax Clean og Care. Dette er også medregnet, at produkterne bruges på andre ting end blot sko – eks. møbler, fritidsudstyr og udendørsartikler.

DENWAX CLEAN: 300 ml. rækker til ca. 150 m2 overflade.

DENWAX CARE: 300 ml. rækker til ca. 750 m2 overflade

DENWAX CLEAN

Fedter ikke, lugter af natursæbe og smitter kun af hvis der er overskuds farve i emnet.


DENWAX CARE

Fedter ikke, lugter ikke og smitter kun af hvis der er overskuds farve i emnet, eller hvis man har brugt for meget.

Lotte Sejr og mange Denwax produkter
Her er din rabatkode: dwnb5

Koden giver 5% rabat virker til dit køb i dag. Kopier eller skriv den ned nu og indsæt den ved kassen.

Lotte Sejr og mange Denwax produkter
Få en 5% rabatkode på dit første køb

Få en 5% rabatkode nu + specielle tilbud, nyheder og indsigt i, hvordan du får mest muligt ud af vores produkter i nyhedsbrevet.

Få en 5% rabatkode nu ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Rabatkoden er optjent!
Kopier kode: " dwnb5 "

Rabatkoden virker til dit køb i dag. Kopier eller skriv den ned nu og indsæt den ved kassen.