Fri fragt til pakkeshop over 300 kr.

Gør ligesom +10.000 andre kunder

Denwax logo
Danish
Sprog

Få rabat

Om Denwax produkterne

Få indsigt i Denwax produkterne, og hvordan du kan bruge dem.

Denwax Clean

DENWAX CLEAN er et dansk håndlavet naturprodukt som består af 85 % ren rå sæbe og vand. Kan bruges til læder, læderlook, nappa, vinyl, gummi, plastik, lak, sæbe- olie og ubehandlet træ, polyrattan, metal, aluminium, linoleum, marmor, granit, terrazzo, skifer, natursten, travertin, nappa, nonwood, beton, glasfiber, mosaik . Det er et uovertruffet rensemiddel som renser effektiv uden at ridse. Er også godt at bruge som sæbebehandling af ubehandlet træ. Indeholder ikke optisk hvidt.

Køb Denwax Clean her


Denwax Care

DENWAX CARE er et dansk håndlavet naturprodukt som består af jojobaolie, lanolin og bivoks. Kan bruges til Læder, læderlook, oilskin, gore-tex, nappa, vinyl, gummi, plastik, lak, sæbe- olie og ubehandlet træ, polyrattan, metal, aluminium, linoleum, marmor, garnit, terrazzo, skifer, natursten, travertin, nappa, nonwood, beton, glasfiber, mosaik. Det er et pleje produkt som forlænger emnets levetid betydeligt. Fedter ikke, lugter ikke og smitter ikke af på emnet. Kan aktivere farverne hvis emnet er gennemfarvet. Tørre ikke ud i emballagen. Er bedst at bruge ved stuetemperatur. OGSÅ MEGA GODT TIL HUNDEPOTER.

Køb Denwax Care her


Denwax Pink Stone

Denwax Pink Stone er et dansk produkt, som består af sæbe, fint blødt slibemiddel, glycerin, natriumsilikat og duftstof. Bruges til afrensning af kalk på fliserne i badeværelset. Kan også bruges til guld, sølv, stålvasken, keramiske kogeplader og forcromede armature. Er også godt til antidugbehandling af spejle og glas i baderum.

Køb Denwax Pink Stone her


Denwax Imprægneringsspray

Denwax imprægneringsspray er et dansk produkt. Best i test ud af 10 afprøvede produkter. Stor indtrængningsevne selv efter en gang maskinvask. Er farveløs. Sætter ikke pletter og skjolder på emnet, gør ikke emnet stift, indeholder ingen tungmetaller eller chlorerede opløsningsmidler. Drivmidlet udgør 4% og imprægnering 96% af indholdet. Økonomisk i brug.

Kan anvendes til næsten alle former for tekstiler, så som: Havehynder, hestedækkener, markiser, parasoller, sejldug, bilkalecher, regntøj, telte, sne og skibeklæning, nubuch, nylon og ruskind.

Køb Denwax Imprægneringsspray her

Kan du ikke finde, hvad du søger?
Besøg shoppen

Se alle vores danskproducerede plejeprodukter.

Se alle pakketilbud

Se vores mest populære mix og spar penge.

Find forhandler

Se hele listen med alle forhandlere af Denwax Produkter.

Kontakt os

Har du brug for hjælp, eller har du en forespørgsel?

Se guides til hvordan du får mest muligt ud af Denwax-produkterne
Guides til hjemmet

Se hvordan du kan bruge Denwax’ produkter til effektiv rengøring og pleje af genstande i bl.a. køkken, stue og badeværelset

Guides til haven

Se hvordan du kan bruge Denwax’ produkter til formål i bl.a. haven, på terrassen og andre udeområder omkring huset.

Guides til fritiden

Find guides til hvordan Denwax produkterne bruges i vores fritid – heriblandt til pleje af campingvogn, båd, bil, motorcykel og andre køretøjer.

Guides til udstyret

Denwax produkterne er utroligt populære til pleje og vedligeholdelse af udstyr. Heribland er jagt-, ride-, golf- og hundeudstyr med mere. Se alle guides her.

Ofte stillede spørgsmål

DENWAX CLEAN

Bruges til rensning af læder, læderlook, aluminium, travertin, glasfiber, linoleum, vinyl, gummi, mosaik, marmor, oilskin, plastik, læderlook, lak, beton, granit, skifer, terrazzo, metal, nonwood, polyrattan, komposit, nappa og natursten. Det kan også anvendes, som sæbebehandling på ubehandlet træ.

OBS: lys anilin læder kan godt blive en eller to toner mørkere ved brug af Clean. Ved tvivl prøv da altid et ikke synligt sted først


DENWAX CARE

Bruges til, pleje, beskyttelse, vedligeholdelse og imprægnering af læder, vinyl, gummi, (ubehandlet, voksbehandlet, sæbebehandlet og oliebehandlet træ), marmor, nappa, plastik, metal, aluminium, linoleum, terrazzo, granit, skifer, natursten, travertin, gore-tex, lak, læderlook, nonwood, polyrattan og oilskin. OBS vinyl, lak, linoleum og højglans skal efterpoleres med en tør klud et par minutter efter behandlingen.

OBS: lys anilin læder kan godt blive en eller to toner mørkere ved brug af Care. Ved tvivl prøv da altid et ikke synligt sted først.

PINK STONE

Kan fjerne genstridigt skidt, snavs, samt kalk; På stålvask, keramiske, kogeplader, forkromede armaturer, fliser, bordplader, der tåler en let skuring.

Pudsning af guld, sølv og kobber. Kan også bruges som antidug behandling af spejle og glas i badeværelset.

OBS: må ikke bruges på farvede armaturer og belagte smykker. Pga. af indhold af slibemiddel.

TEXTIL IMPRÆGNERING

Bruges til imprægnering af nubuck, ruskind, alcantara, kanvas og stof.

OBS: Skal altid påføres udendørs.

DENWAX CLEAN er et dansk håndlavet renseprodukt, som består af 85% ren råsæbe og vand. Indeholder ikke optisk hvidt, eller slibemiddel.


DENWAX CARE
er et dansk håndlavet naturprodukt som består af jojobaolie, lanolin og bivoks.


PINK STONE
består af sæbe, fin slibemiddel, glycerin, natriumsilikat og duftstof.


TEXTIL IMPRÆGNERING – 
Se datablade her

DENWAX CLEAN

Den medfølgende svamp under låget, røres rundt i bøtten, uden brug af vand 4-6 gange, hvorefter svampen påføres emnet. Gentag rensningen hvis nødvendigt, skyl gerne svampen op undervejs, for at fjerne skidt og snavs, når emnet er helt rent og tør er emnet færdig renset. Efter brug gøres svampen ren under varmt vand. Når den er helt tør, kan den lægges tilbage i bøtten.

OBS: Vær opmærksom på at lyse farver godt kan blive lidt mørkere. Ved tvivl, påfør da altid i første omgang på et ikke synligt sted for afprøvning.

DENWAX CLEAN er bedst at bruge ved stuetemperatur, ca. 20*. eller derunder, står den for varmt, bliver den nemt flydende.

 

DENWAX CARE

Den medfølgende svamp under låget stryges få gange i bøtten, hvorefter svampen tørres af på kanten af bøtten. Den kan være hård i konsistensen, da det er en voks, derfor bedst at bruge ved stuetemperatur ca. 20*. Tørrer normalt på emnet under 2 minutter. Efterpolering er nogle gange nødvendigt, med en tør klud. Fedter det, er der brugt for meget, så̊ afstem mængden inden der påføres på hele emnet.

OBS: Vær opmærksom på at lyse farver godt kan blive lidt mørkere. Ved tvivl påfør da altid i første omgang på et ikke synligt sted for afprøvning da farverne aktiveres, hvis emnet er gennemfarvet.

DENWAX CARE bør ikke påføres i direkte sol.

 

PINK STONE

Den medfølgende svamp under låget fugtes med vand og derefter stryges få gange i bøtten, hvorefter det påføres emnet, for at fjerne skidt og snavs. Skyl derefter emnet med vand, når emnet er helt rent og tør er emnet færdig renset.

OBS: indeholder fin slibemiddel, så emnet skal tåle let skuring. Ved tvivl påfør da altid i første omgang på et ikke synligt sted for afprøvning.

 

TEXTIL IMPRÆGNERING

Emnet som skal behandles, skal være tørt og rent. Anvend forstøversprøjte i en afstand af ca. 25 cm. i et jævnt lag, indtil stoffet er gennemvædet. Vær omhyggelig ved f.eks. syninger og samlinger og især ved skulder og ærmer på udendørstøjet. Da disse steder er allermest udsatte i regn og slud.

OBS: teltvindure og PVC aftørres straks med en tør klud, for at undgå fastbrænding.

Skal altid påføres udendørs. Opbevares utilgængelige for børn.

 

DENWAX CLEAN: efter behov (når man syntes det trænger til at blive renset igen).

DENWAX CARE: efter behov (når man syntes det trænger til pleje og imprægnering igen).


PINK STONE:
efter behov.


TEXTIL IMPRÆGNERING:
efter behov ( det er vind og vejret der bestemmer hvor længe imprægneringen holder).

DENWAX CLEAN: bedst at bruge inden 16 måneder.


DENWAX CARE:
bliver ikke for gammel.

PINK STONE: bliver ikke for gammel.

TEXTIL IMPRÆGNERING: holdbarheden er ca. 16 måneder.

Du kan købe produkterne herinde på vores webshop, på messer og i butikker (se under forhandlere inde på vores webshop).

DENWAX CLEAN

Fedter ikke, lugter af natur sæbe og smitter kun af hvis der er overskuds farve i emnet.


DENWAX CARE

Fedter ikke, lugter ikke og smitter kun af hvis der er overskuds farve i emnet, eller man har brugt for meget.


PINK STONE

Fedter ikke, har en mild duft og smitter ikke af.


TEXTIL IMPRÆGNERING

Fedter ikke, lugter som imprægnerings spray så skal anvendes udenfor. Smitter ikke af da emnet skal være helt tørt inden brug.

Der er svampe med til både Clean, Care og Pink Stone. De ligger under låget.

DENWAX CLEAN

Nej. Sæben er lavet på vand og er klar til brug. Er det kun nødvendig at skylle svampen op i vand for skidt og snavs efter behov. Efter brug gøres svampen ren under varmt vand. Når den er helt tør, kan den lægges tilbage i bøtten.


DENWAX CARE

Nej. Svampen skal være helt tør og kan ikke vaskes.


PINK STONE

Den medfølgende svamp under låget fugtes med vand, og derefter stryges få gange i bøtten, hvorefter det påføres emnet, for at fjerne skidt og snavs. Efter brug gøres svampen ren under varmt vand. Når den er helt tør, kan den lægges tilbage i bøtten.

Når svampen er beskidt eller gået i stykker, kan man som et alternativ bruge grydesvampe.

Nej, det behøves ikke. Hvis du er overfølsom over for nogle af ingredienserne i produkterne, vil vi dog anbefale det.

Nej. Det skal man ikke, da sæben er lavet på vand og er klar til brug. Det er kun nødvendig at skylle svampen op i vand for skidt og snavs efter behov. Efter brug gøres svampen ren under varmt vand. Når den er helt tør, kan den lægges tilbage i bøtten.

DENWAX CLEAN: Ja


DENWAX CARE:
Ja


PINK STONE:
Ja


TEXTIL IMPRÆGNERING:
Nej. Det skal påføres udenfor.

DENWAX CLEAN: er bedst at bruge ved stuetemperatur ca. 20° eller derunder, står den for varmt, bliver den nemt flydende.


DENWAX CARE:
er bedst at bruge ved stuetemperatur ca. 20° men kan tåle op til 45° men vi anbefaler det ikke.


PINK STONE
: er bedst at bruge ved stuetemperatur ca. 20°


TEXTIL IMPRÆGNERING:
er bedst ved stuetemperatur ca. 20°. Vi anbefaler den ikke står for varmt.

DENWAX CLEAN: Ja, ned til ca. -10°.


DENWAX CARE
: Ja, ned til – 21° men det er bedst at arbejde med ved stuetemperatur.


PINK STONE:
Nej.


TEXTIL IMPRÆGNERING:
Ja, det tåler frost. Flasken bliver dog deform af kulde.

DENWAX CARE: 200 ml. rækker til ca. 500 m2


DENWAX CLEAN:
200 ml. rækker til ca. 100 m2


PINK STONE:
200 ml. rækker til ca. 150 m2


TEXTIL IMPRÆGNERING:

Forbruget kan variere, afhængig af stoftykkelsen og materialet.

Dækkeevnen kan beregnes ( ca. gran pr. m2 ) til: 100 ml = 70 gram.

Nylon = ca. 30 g = 50 ml.                  

Polyester / bomuld = ca. 30 g = 50 ml.

Ren Bomuld = 180 g = 120 ml.

Lotte Sejr og mange Denwax produkter
Her er din rabatkode: dwnb5

Koden giver 5% rabat virker til dit køb i dag. Kopier eller skriv den ned nu og indsæt den ved kassen.

Lotte Sejr og mange Denwax produkter
Få en 5% rabatkode på dit første køb

Få en 5% rabatkode nu + specielle tilbud, nyheder og indsigt i, hvordan du får mest muligt ud af vores produkter i nyhedsbrevet.

Få en 5% rabatkode nu ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Rabatkoden er optjent!
Kopier kode: " dwnb5 "

Rabatkoden virker til dit køb i dag. Kopier eller skriv den ned nu og indsæt den ved kassen.