Care

DENWAX CARE er et dansk håndlavet naturprodukt som består af jojoba olie, lanolin og bivoks. Kan bruges til Læder, læderlook, oilskin, gore-tex, nappa, vinyl, gummi, plastik, lak, sæbe- olie og ubehandlet træ, polyrattan, metal, aluminium, linoleum, marmor, granit, terrazzo, skifer, natursten, travertin, nappa, nonwood, beton, glasfiber, mosaik. OBS vinyl, lak og alle højglans overflader skal efterpoleres med en tør klud.
Det er et pleje produkt som forlænger emnets levetid betydeligt.

Fedter ikke, lugter ikke og smitter ikke af på emnet.

Kan aktivere farverne hvis emnet er gennem farvet.

Tørre ikke ud i emballagen.

Er bedst at bruge ved stuetemperatur.

DENWAX CARE må ikke bruges på ruskind, nubuck og lys anilin læder ( da farven godt kan blive noget mørkere ). Er du i tvivl om DENWAX CARE kan bruges, prøv da altid på et ikke synligt sted først.

Når den medfølgende svamp er blevet grim og beskidt, smid den væk, da den ikke kan gøres ren. Og køb nogle nye.

OGSÅ MEGA GODT TIL HUNDEPOTER.

200 ml. = Rækker til ca. 500 m2
300 ml. = Rækker til ca. 750 m2
500 ml. = Rækker til ca. 1250 m2
650 ml. = Rækker til ca. 1625 m2

Forsendelse:
Ved køb over kr. 300,- er forsendelse gratis til Pakkeshops og GLS erhverv

Ryd

BRUGSANVISNING:

Den medfølgende svamp duppes i DENWAX CARE 2 til 3 gange, hvorefter svampen tørres af på kanten af bøtten. Det som sidder tilbage på svampen påføres emnet. Påfør så tyndt et lag som muligt, hvis det fedter på emnet er der brugt alt for meget. Efterpolering er helt overflødig.

OBS: vær opmærksom på at lyse farver godt kan blive lidt mørkere, da lanolinen trækker farven frem. Er du i tvivl om DENWAX CARE kan bruges, prøv da på et ikke synligt sted først. Må ikke bruges på ruskind, alcantara, nubuck og lys anilin læder.

Se sikkerhedsdatabladet her