Skip to content

Care

DENWAX CARE er et dansk håndlavet naturprodukt som består af jojoba olie, lanolin og bivoks. Kan bruges til Læder, læderlook, oilskin, gore-tex, nappa, vinyl, gummi, plastik, lak, sæbe- olie og ubehandlet træ, polyrattan, metal, aluminium, linoleum, marmor, garnit, terrazzo, skifer, natursten, travertin, nappa, nonwood, beton, glasfiber, mosaik. OBS vinyl, lak og alle højglans overflader skal efterpoleres med en tør klud.

DENWAX CARE må ikke bruges på ruskind, nubuck og anilinlæder ( rå natur læder ). Er du i tvivl om DENWAX CARE kan bruges, prøv da altid på et ikke synligt sted først.

Forsendelse:
Ved køb over kr. 500,- er forsendelse gratis

Ryd
Brugsansvisning

BRUGSANVISNING:

Den medfølgende svamp duppes i DENWAX CARE 2 til 3 gange, hvorefter svampen tørres af på kanten af bøtten. Det som sidder tilbage på svampen påføres emnet. Påfør så tyndt et lag som muligt, hvis det fedter på emnet er der brugt alt for meget. Efterpolering er helt overflødig.

OBS: vær opmærksom på at lyse farver godt kan blive lidt mørkere, da lanolinen trækker farven frem. Er du i tvivl om DENWAX CARE kan bruges, prøv da på et ikke synligt sted først. Må ikke bruges på ruskin, alcantara, nubuck og ren anilin læder.

0

Din varekurv