Det siger andre

Det siger andre

Detsigerandre

Udtalelser

Med fare for at lyde som en amerikansk Home shopping sælger, så springer jeg ud i det alligevel. Den søde sælger startede med at demonstrere sæben på mine Nike Free med knap så hvid sål. Det virker!!! De har kun været så hvide den dag jeg prøvede dem i butikken. Købte et sæt med sæbe og fedt. Har nu prøvet det på knægtens mtb sko!!! Og de skinner som var de nye. Der går sport i den nu, med før og efter billeder! Det er så fedt når noget virker. Og så bruger man virkelig ikke særlig meget. Har brugt sæben på et gammelt hovedtøj til vores pony. Bare af sæben har den fået glød og smidighed tilbage. Glæder mig til at bruge fedtet også! De varmeste anbefalinger herfra!!

Christine Porsholt Andreasen

Hej Denwax:-) Først vil jeg gerne starte med at rose jer, jeg stiftede først bekendtskab med jeres produkt til Odense Jagtmesse. Her prøvede og købte jeg jeres plejeprodukter, og jeg må sige at mit rideudstyr samt sko/støvler aldrig har været flottere! Produktet virker så godt med læderet og læderet er slet ikke fedtet, som det ellers har været med andre produkter! Det er et produkt som jeg klart anbefaler til ALLE andre! Tusind tak for at have sådan et fantastisk produkt og udvise en super god service! 🙂

Maria Nikolajsen

Jeg er normalt ikke den som køber produkter af sælgere -slet ikke til messer. Men jeg er glad for at jeg gjorde en undtagelse. Denwax er absolut det bedste produkt jeg ejer til mit rideudstyr, fodtøj og endda også møbler. Jeg elsker at man ikke skal vaske sæben af, at det ikke efterlader en fedtet overflade, at det beskytter og at tingene efter behandling skinner og føles som nye. Prisen er utrolig lav i forhold til kvalitet og mængde produkt og så gør det kun det hele bedre med et par super serviceminded og utrolig søde sælgere. Jeg er kæmpe fan og fast kunde 🙂

Trine Hobel

Jeg melder mig også i koret af meget tilfredse brugere af Denwax. Vi fik det kort demonstreret lige ved lukketid ved Dm i spring og tænkte det må vi da prøve. Vi har brugt det på sorte udendørslamper med rigtig godt resultat, og ikke mindst på vores havebord i non-wood, whauu, det blev bare som nyt. Med venlig hilsen Jan Hollænder

Jan Hollænder

Hej så er det påført på mit egetræsbordplade, og måtte lige tørre det overskydende care væk, tjekkede efterfølgende med vand, fantastisk resultat, hældte vand ud på bordpladen, kunne simpelthen blæse vandet henover pladen, super godt resultat, alle årer i træet er blevet fremhævet, vil lige nævne det en speciel fremstillet og håndlavet bordplade som bruges som bardisk. Skulle nok have købt et par stykker. Teut 🙂

Flemming Teut

Jeg har kun godt og sige om produkterne har lige poleret en hestetrailer fuldstændig op med denwax kan kun sige det virker

Jan Severinsen

Jeg hopper ellers ikke på smarte messeprodukter, men købte en lille bøtte Denwax på en heste-messe. Det er helt vildt godt! Jeg bruger det foreløbig til sko, sadeludstyr og endda bilens læderkabine. MEN: Der er jo stadig vildt meget tilbage i den lille bøtte! Det er derfor jeg skriver: Normalt ville jeg jo bestille noget mere når noget er godt. Men da det varer længe inden jeg får brug for mere, vil jeg istedet anbefale det til andre. Det er knagme et ærligt, naturligt og drøjt produkt. Dem findes der ikke mange af i dag.

Jacob A. Odsherred

Kan klart anbefale Denwax Clean og Denwax Care 🙂

Casper Ingemann

Det er også rigtigt godt til læderstøvlerne.

Ken Thorhøj

Super lækre produkter, det er virkeligt godt til trenser og sadler 🙂 Kan varmt anbefales.

Maja Drue

Hej Jeg er blevet besat af produktet! Faldt over det i går på heste-messe og har næsten pudset lige siden. Der er ikke grænser for hvad det produkt kan - har ordnet ridestøvler, staldstøvler, hverdagsstøvler, gummistøvler og hesteudstyr. Det er hurtigt og let at påføre, det fedter ikke og giver et flot og vandafvisende resultat. (har stået i mindst 10 min. og sprøjtet vand på en pudset gummistøvle) ALLE burde eje det produkt!

Cecilie Lindberg

Jeg har det som så mange af jer andre: Jeg køber normalt aldrig sådan nogle messe-opreklamerede produkter - men hvor er jeg glad for, at jeg gjorde en undtagelse! Jeg bruger det først og fremmest til sko og støvler, men i dag har jeg poleret vores non-wood havemøbler til UIGENKENDELIGHED! De var helt solblegede og plettede og matte, og nu står de som nye!! Det er bare et fantastisk produkt, der fortjener stor ros 🙂
 

Julie